АКТУАЛНО

  ВАЖНО

Скъпи партньори в служението, тази година искаме всеки от вас да изпрати на обучителните срещи и учител(и) за работа с курса "Най-великото пътуване".

Като оргнизатори си запазваме правоти да коригираме одобрените бройки подаръци.

Регистрацията за обученията за обученията е задължителна и започва от 17.09.2019. Молим да попълните имената на хората, които реално планирате да изпратите:
- за ОРД - при 200 подаръка - 1 човек; 0т 200 - 4...

  краен срок за подаване на ОРД талони

Тази година всички одобрени партньори в служението е нужно да изпратят по 1 или 2 учители, които да бъдат обучени да работят с курса НВП. Като организатори си запазваме правото на корекция на вече одобрените бройки подаръци.
Регистрацията за обучителните срещи ще бъде отворена от 17.09.2019 и е задължителна с имената на хората, които ще изпратите на обученията....

  Регистрация за среща

Ако участвате в проекта тази година, от днес можете да влезете с потребителското си име и парола, за да регистрирате представители за една от четирите обучителни срещи, които сме планирали.

Моля, помнете, че до 200 одобрени кутии можете да изпратите 1 представител за ОРД срещата, а до 400 одобрени кутии -- 2 представители.

За НВП препоръчваме да изпратите 2 или повече учители (ако имате повече места, на които искате да организирате курса).

Запишете имената на представите...

  Споделяне на опит от учителите

Започваме нова рубрика на сайта, която да съдържа идеи споделени от учителите, които работят с курса НВП. За тази цел, ако през тази проектна година сте използвали хубава идея - тематична игра, песен, илюстрация, драматиозация, интересен метод.... моля, пишете ни на rozhdestveno_dete@yahoo.org, за да я включим във файла за изтегляне. Ще го намерите в подменю "Изтегли - НВП - Идеи за преподаване". Вече можете да прочетете първите две споделени идеи....

  Представяне на благовестието (PPT)


На сайта ни, в подменю "Изтегли - ОРД", вече можете да намерите PPT презентация с представяне на благовестието. Ако изберете "Presenter view", ще виждате и текста към всеки слайд.

...

  отчет за НВП

Ако тази година използвахте програмата за ученичество НВП и сте завършили 12 урока, попълнете отчетите си, като следвате инструкциите за това в сайта ни. Удължаваме крайния срок за това до 08.08.2016....

  НВП ОТЧЕТ

Партньорите, които са завършили НВП курсовете си, могат вече да попълват своите отчети -- формата на страницата ни е активна. 

...

  Ако за 2015 година сте подали талона си по пощата или по имейл

Ако за 2015 година сте подали талона си по пощата или по имейл, ние административно сме ви го въвели в сайта на орд. За да си попълните отчета, тъй като вече всичко става на сайта, е нужно да направите следното:
1. Регистрирайте се тук: http://ordbg.org/register/register
2. Изпратете писмо на  webmaster@ordbg.org, че с тази регистрация искате да попълните талон изпратен през 201...

  Складове

Ако не сте си записали или сте изгубили информацията за ОРД складовете тази година, моля, изпратете ни имейл или се свържете се с нас на телефони:
0988 351 118 или 0988 975 278.

...

  НВП Нов Завет

От тази година децата завършили курса за ученичество "Най-великото пътуване" ще получават Нов Завет, който съдържа и подбрани истории от Стария Завет. Изданието включва илюстрации сходни с тези в книжката на курса.

Всяка църква, която сформира НВП група, ще получи този Но...