АКТУАЛНО

  подаване на талони

Скъпи приятели, можете да подадете талон за участие в ОРД за новата проектна година 2021/2022. Влезте в нашия сайт www. ordbg.org и следвайте указанията в пояснителната част "За ОРД - Талон". Новият сайт ще бъде отворен за подаване на талони до 17 юли.

Ако до сега НЕ СТЕ УЧАСТВАЛИ в проекта, можете да се регистрирате на новия ни сайт и да подадете талон:  http://lara.ordbg.org/admpanel

Ако ...

  Международен ден за пост и молитва

Ако участвате в проекта тази година, проверете пощата си за молитвените бюлетини от страната и света, както и свидетелства за Божията вярност и благост.
Ето няколко молитвени нужни:

 Да се застъпваме за болните и страдащите, за утеха на семействата изгубили близък човек.

Да ходатайстваме за отворени врати за последваща работа сред децата, които достигнахме с благовестието. Вече текат НВП курсове в различни части на страната.

Бог да ни води да намерим верни доброволци, к...

  подаване на отчет за ОРД

Скъпи приятели, напомняме ви, че срокът за отчитане на първата част от проекта, ОРД, е краят 31 януари. Ако сте раздали подаръците, влезте в сайта и попълнете отчета си, след това прикачете няколко качествени снимки и протоколи, ако имате. Ако се нуждаете от помощ, пишете ни на rozhdestveno_dete@yaooh.com и ще се свържем с вас....

  Молитва

Очаквайте информация за предстоящия световен ден за пост молитва на 4 ноември 2020....

  последваща работа при социално дистанциране

В това усилно време на невъзможност да работим непосредствено с децата, които сме достигнали с подаръците през декември (и децата от неделните ни училища), наложена поради социалното дистанциране, можем да продължим да работим он лайн с тях, като им изпратим линк към подходящи материали. Ето няколко възможности:

1. Приложението НВП (само на английски на този етап) - https://www.samaritanspurse.org/operation-christmas-child/tgj-game-app/?utm_source=TGJ-Game-App-Launch-Email-A&a...

  ВАЖНО - Писмо от Джим Харълсън, Вице-президент на Самаританс пърс, Операция рождествено дете

Скъпи Национален координатор на Самаританс пърс/ОРД,

Надяваме се да сте добре и да знаете, че сте в молитвите ни.

Продължаваме да вървим напред и да се адаптираме чрез силата на Словото и молитва.
Наблюдаваме внимателно ситуацията с вируса КОВИД-19 и нейното влияние върху цялата планета и вашата страна. Моля, вижте картата подготвена от университета „Джон Хопкинс“, която проследява настоящото разпространение на вируса КОВИД-19:

  краен срок за подаване на ОРД талони

Тази година всички одобрени партньори в служението е нужно да изпратят по 1 или 2 учители, които да бъдат обучени да работят с курса НВП. Като организатори си запазваме правото на корекция на вече одобрените бройки подаръци.
Регистрацията за обучителните срещи ще бъде отворена от 17.09.2019 и е задължителна с имената на хората, които ще изпратите на обученията....

  Регистрация за среща

Ако участвате в проекта тази година, от днес можете да влезете с потребителското си име и парола, за да регистрирате представители за една от четирите обучителни срещи, които сме планирали.

Моля, помнете, че до 200 одобрени кутии можете да изпратите 1 представител за ОРД срещата, а до 400 одобрени кутии -- 2 представители.

За НВП препоръчваме да изпратите 2 или повече учители (ако имате повече места, на които искате да организирате курса).

Запишете имената на представите...

  Споделяне на опит от учителите

Започваме нова рубрика на сайта, която да съдържа идеи споделени от учителите, които работят с курса НВП. За тази цел, ако през тази проектна година сте използвали хубава идея - тематична игра, песен, илюстрация, драматиозация, интересен метод.... моля, пишете ни на rozhdestveno_dete@yahoo.org, за да я включим във файла за изтегляне. Ще го намерите в подменю "Изтегли - НВП - Идеи за преподаване". Вече можете да прочетете първите две споделени идеи....

  Представяне на благовестието (PPT)


На сайта ни, в подменю "Изтегли - ОРД", вече можете да намерите PPT презентация с представяне на благовестието. Ако изберете "Presenter view", ще виждате и текста към всеки слайд.

...