НАЙ-ВЕЛИКОТО ПЪТУВАНЕ
 

Програмата за ученичество „Най-великото пътуване” е разработена специално за децата, които са получили подарък и са чули благовестието. Подходяща е за деца между 6 и 12 години. Тя се състои от 12 урока, които да се преподават в продължение на 12 седмици или по време на детски лагер. Чрез тях децата ще се запознаят с личността на Исус, ще се научат да Го следват всеки ден и ще разберат как да споделят с приятелите си благата вест.


Една книга, три части, 12 урока

Първа част: Божият най-велик Дар
„Великият създател”
„Най-великият проблем”
„Великият Спасител"
„Най-великият Приятел”

Обещание за посвещение

Втора част: Живот с Бог
„Един променен живот”
„Децата са важни за Исус”
„Давид – момчето, което разчиташе на Бога”
„Божият народ – да почитаме Бога”

Трета част: Да споделяме Божия Дар
„Помагай на другите”
„Обичай другите”
„Вярвай в небето”
„Разказвай на другите”

Споделяй Божия Дар с другите.
Тържество и свидетелство
Пътуването продължава


Връзката между ОРД и НВП: един проект, едни деца, веднъж в живота

1. подарък – 2. благовестие – 3. ученичество – 4. Библия или Нов Завет за завършилите
 

Програмата за ученичество стартира в България през 2011 с едно обучение за учители от цялата страна. От 2012 организираме по 3 обучения през м. ноември и срещи за учителите започнали курсове през пролетта.

Ако имате желание да използвате тази програма за ученичество, е нужно да преминете през обучение (на което ще получите „Помагало за учителя” с разработки на всеки урок и полезни съвети как да продължите работа с децата след края на 12 урок) и да попълните на този сайт заявка. В рамките на една работна седмица ще ви изпратим книжките. След приключването на курса, отново на този сайт, попълвате и изпращате вашия отчет.

Ако имате въпроси или желаете да получите повече информация, свържете се с нас на имейла на ОРД, като в „относно” запишете „ПРОГРАМА ЗА УЧЕНИЧЕСТВО НВП”.